Hellurei!

Ajattelin synttäri päiväni kunniaksi käydä taas rustailemassa meininkiä ja ajatuksia.

Tänään töihin tullessa minua odotti ihana halaus tilaisuus Katjalta ja Sallalta, sekä ehkäpä paras ja kaikkein tarpeellisin syntymäpäivä lahja pöydällä: Puuha korista löytyikin sitten suklaata isot laatikot, hieman ilojuomaa ja sitten kahvia piristämään arkea :) Kiitos kaikille henkilökunnasta hienosta lahjasta!

Meille on muuten tullut sateiden myötä uusi ystävä, hän on Saku-Sammakko joku pomppii takaoven lähettyvillä ja minulla meinas tosissaan päästä kiljaisu yhtenä iltana kun olin töistä lähdössä ja hän pomppi minua pimeässä vastaan iloisesti- enhän tietenkään heti hokannut mistä ääni tulee ja että elikolla oli kova tarkoitus päästä sisään. Pääsi Saku sitten tervehtimään tuuli kaappia ja oli aika hauskaa sitä saalistaa ja saada ulos elävältä, hehehe!

Tänään sain lisää väriä sit baarin ylävitriineihin kun pihjalajan marjat olivat kypsyneet- aika kiva säväys kieltämättä ja käy vielä salin ikkuna verhoihin mukavasti .

Sallakin alkaa valmistautumaan jälleen kerran lomaansa (en ole yhtään katkera kun en itse pääse lomalle) toivotan hänelle lämpimiä alku syksyn päiviä!

Palataanpa astialle!

-Kristiina