Jaahans, jo oli Katja kerenny tänne kommentoimaan. Tottapa Katja puhiset, taidan ensi kerralla viedä konjakit tilaamatta ;)

Näin se viikko lähti käymään ikkunoita hinkatessa kirjaimellisesti. kauniita nuo puut mutta aika sotkussii tyyppejä! :( Olen ollut hieman hakoteillä kun tuo Katja sinne lomalle lähti, uhosin sille kyllä ettei ikävä tule mutta kaippa tuo odotus sitä ikävvöö on ;) Noh, Juhan kans huomenna hoidellaan  ryhmien illalliset ja sit ittekkin "minilomalle" Suapi Juha jäädä perrään vuorostaan itkemään, hihihihih!

Terassilta on nyt niiiiiin kaunis kaunis näkymä kun Lammasjärven vesi on päässyt vapaasti virtaamaan, että! Hitsin keli ei vaan vielä oo kunnolla suosinu lämmöllään, aurinko kyllä paistaa mutta viimakka vielä iskee.. jospas se viikonloppu vapaalle lämpiäisi :) saisi Katjakin hieman väriä niin pääsis kehuskelemaan, eiks jeah? ;)

Mie jo rupesin mielessä kuvittelemaan millaiseksi ravintola salin voisi koristella kamarimusiikin ajalle.. isoja nuotteja, selloja ja viulujen muotoisia viinipulloja?? ja sit finlandia sinfonia taustalle soimaan repeatilla, hehehe! tai jos puun oksista saisi askarreltua soittimia pöytiin?? kylläpäs se mielikuvitus taas juoksee, huhu! eiköhän sinne jotain kehitellä..

Jaahans, mie lähen jatkaan ikkunoiden pesua, oikein aurinkoista viikon  jatkoa ja piristävää mieltä kaikille! :)

-Kristiina